Over mij

Mijn naam is Evelien Temmink,

geboren in Groenlo op 9 april 1982.

Van kinds af aan wist ik dat ik met mensen wilde werken.

 

Als vanzelf ben ik in de zorg gerold en heb ik vele jaren met toewijding en plezier gewerkt met verschillende doelgroepen.

In de tijd dat er veel werd bezuinigd maakte ik de keuze om verder te studeren en koos ik voor een nieuwe studierichting: Shiatsu.

 

Niet al te lang geleden was ik zelf in behandeling bij een Shiatsu-therapeute en mocht ik ervaren wat deze bijzondere behandeling kan doen.


 

De warme, liefdevolle aandacht, een serene, prettige behandelruimte en de ruime tijd die werd genomen maakten dat ik de controle los kon laten en langzaam maar zeker mijn gevoel durfde toe te laten.

Shiatsu helpt me onder andere de balans te vinden tussen hart en hoofd.

 

 

 

 

Mijn Basis Vakopleiding (Chinese geneeswijzen) en de opleiding tot Shiatsu-therapeut heb ik gevolgd bij Academie Qing Bai in Amsterdam.
Tijdens het laatste studiejaar heb ik mijn praktijkruimte aan huis ingericht zodat ik na het behalen van mijn diploma vrijwel direct ‘Shiatsu Eibergen’ in het leven heb kunnen roepen. 

 

Eind 2017 heb ik ook de opleiding Westerse Medische Basiskennis afgerond bij Con Amore en begin 2018 heb ik me aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland, waardoor mijn therapeutische behandelingen vanuit de meeste aanvullende verzekeringen (deels)  worden vergoed.


Shiatsu Eibergen

Lariksweg 6

7151 XW Eibergen

email: info@shiatsueibergen.nl

tel: 06 5329 2010